And the 2017 winner is…..

… Kees Haak. De heftruckchauffeur van Elopak heeft de Heftruck Cup nu 3x op rij gewonnen, we feliciteren hem van harte met deze prestatie!

De winst van Kees Haak was zeker geen ‘makkie’. Het deelnemersveld bestond uit een groot aantal zeer ervaren heftruckchauffeurs, waarbij met name de bedrijven Altrad Balliauw en PTT goed vertegenwoordigd waren met respectievelijk 4 en 5 deelnemers! Het was vooral Andrzej Zukowski van Altrad Balliauw die Haak het vuur aan de schenen legde en zelfs bij 2 praktijkoefeningen de meeste punten en de snelste tijd behaalde. Het bleek uiteindelijk echter net niet voldoende te zijn. Het verschil tussen de nummers 1, 2 en 3 was bijzonder klein, maar uiteindelijk wist Kees Haak zich wederom te onderscheiden als de meest precieze heftruckbestuurder. Zukowski legde beslag op de 2e plaats en het podium werd vervolledigd door Mike Lelie, collega heftruckchauffeur van Zukowski bij Altrad Balliauw.

De Zeeuwse Heftruck Cup 2017 zit er dus weer op. Wij kijken terug op een geslaagde editie en zitten inmiddels al weer vol met ideeën voor volgend jaar! Wij nodigen iedereen bij deze dan ook alweer van harte uit om er dan (weer) bij te zijn. Begin 2018 zal op deze website het inschrijfformulier geopend worden voor de nieuwe editie.

 

Op de website van Feyter Forklift Services is een uitgebreid verslag met foto’s te bekijken!

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail