Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

 

Ben jij handig met de heftruck? Meld je dan direct aan voor ons open Zeeuws heftruck kampioenschap! Je maakt dan niet alleen kans om jezelf een jaar lang de beste heftruckchauffeur te mogen noemen, maar ook zijn er erg leuke prijzen te winnen. De winnaar ontvangt namelijk een bedrag van € 200, terwijl de nummers 2 en 3 respectievelijk € 100 en € 50 winnen. 

Wanneer: Zaterdag 23 juni 2018

Waar: Scheldeboulevard, Terneuzen

De Zeeuwse Heftruck Cup en de Terneuzense Havendagen; het is inmiddels een vaste combinatie. Ook in 2018 zal het Zeeuwse kampioenschap der heftruckchauffeurs weer plaatsvinden tijdens dit feestelijke weekend, op zaterdag 23 juni  om precies te zijn! De organisatie is in handen van Feyter Forklift ServiceDINS Safety Training en C-Port: Thuis in de haven.


Wat houdt de Zeeuwse Heftruck Cup in?

Tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup nemen heftruckchauffeurs uit vooral Zeeland en omstreken – het is immers een open kampioenschap – het tegen elkaar op bij uitvoeren van verschillende behendigheidsoefeningen met de heftruck. Iedere deelnemer begint met een korte theorie toets om zijn of haar kennis van het werken met de heftruck te testen. Daarna worden 4 praktijkopdrachten uitgevoerd, met verschillende type heftrucks. Zoals ieder jaar zullen deze opdrachten weer afwijken van de oefeningen bij de voorgaande Heftruck Cup edities. Maar zoals altijd zullen ze ook nu weer volledig in het teken staan van behendig en veilig werken. Precisie, snelheid en veiligheid zijn de doorslaggevende factoren tussen eeuwige roem en een plaats naast het podium.

De uit te voeren praktijkopdrachten maken we hier later bekend.


Wedstrijddocumenten 2018


Deelnemen?

Wil jij meedoen aan de Zeeuwse Heftruck Cup 2018? Schrijf je dan direct in via het aanmeldformulier.